TOKO SHIV SURINAAMS INDIAN AFHAALCENTRUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 402 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Shiv Surinaams Indian Afhaalcentrum. Meer weten? Ontdek meer

2 jun 2024 om 20:17 Erg lekker.
15 mei 2024 om 20:41 In plaats van een vegetarische rotirol heb ik een roti met een bakje vegetarische groente gekregen.
21 apr 2024 om 8:27 Het eten was lekker en snel bezorgd maar de aflevering liet te wensen over.De verpakking was kapot gegaan dus het was een beetje een smeerboel,door die rommel was het extra bestelde ei en peper niet meer te traceren.
24 mrt 2024 om 9:36 Zeer goeie kwaliteit roti. Heerlijk gekruid en vers. Altijd weer. Aanrader!
17 mrt 2024 om 22:37 Lekker
17 mrt 2024 om 19:21 Lekker hoor
15 mrt 2024 om 20:12 heerlijk
7 mrt 2024 om 15:29 Voor het eerst na lange tijd viel de roti lamsvlees tegen. Lamsvlees was taai, met stukjes vet en pezen. Aardappelen waren nog veel te hard (niet lang genoeg gekookt). Jammer. Normaal geef ik 5 sterren.
26 feb 2024 om 22:56 Het eten is heerlijk , ik haal daar al me hele leven. Heb voor de eerste keer besteld via thuisbezorgd en nooit ontvangen! Ik ben zelf naar de zaak gegaan om me eten te halen, want een slechte bezorging is dit!
26 feb 2024 om 8:08 heerlijk
17 feb 2024 om 3:36 Roti lamsvlees speciaal was erg lekker! Vlees was mals.
4 feb 2024 om 18:07 Verkeerde bestelling omtvangen. Bezorger die alleen spaans spreekt fietst zo weg. 1,5 uur wachten en dan verkeerde krijgen.